Продукти/Услуги | Клиенти | Фото-Галерия | За Контакти 

 

СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ 'М А Р И Н К О'

СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ "МАРИНКО" ООД е създадена през 1990г. в България от своите основатели Илко Маринов, Людмил Ангелов и Иван Янински и е утвърдена като една от водещите в областта на строителните и строително-ремонтните работи.

Смело можем да твърдим, че "МАРИНКО" е символ на качество и коректност към нашите клиенти и партньори.

Фирмата ни, първа в страната започна да прилага технологията на сухото строителство, изграждайки преградни стени, обшивки и окачени тавани от гипсокартонените и гипсфазерните плоскости по технологията на "KNAUF" - Германия. Има изградени около 1500 обекта по технологията на сухото строителство.

Предлага от склад на едро гипсокартонени и гипсфазерни плоскости, конструкция и аксесоари за тях от "KNAUF", окачени тавани от минералфазер производство на водещи в световен мащаб фирми като AMF Thermatex и USG DONN, както и двойни подове, сухи подове и осветителни тела. По желание на клиента фирмата предлага и монтажи на всичките както и компетентни консултации, свързани с дизайна, начините за монтаж и всичко свързано с материалите предоставени от нас.

От 1998г. след подписването на договор за дистрибуция с "ФИБРАН" - Гърция и "ВУНИЗОЛ" - Югославия "МАРИНКО" реално разполага и с пълна гама топлоизолационни материали - ЕКСТРУДИРАН ПОЛИСТИРОЛ, МИНЕРАЛНИ и КАМЕННИ ВАТИ, позволяващи ни да предложим на пазара един действително завършен продукт.

Компанията притежава собствена база за производство и монтаж на алуминиева дограма и стъклопакети, както и всякаква обработка на стъкла и продажби от склад.

СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ "МАРИНКО" е официален дистрибутор за България на "КNAUF" - Германия, което й дава възможност да поддържа най-добри цени на пазара, както и сериозни складови наличности.

 

 Продукти/Услуги | Клиенти | Фото-Галерия | За Контакти