"МАЛКИТЕ ЧУДЕСА" НА ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ

Големите открития в различни области на науката за материята създадоха у съвременния човек една погрешна представа, че се е домогнал до основните тайни на Битието. Чрез математически анализ, чрез вещо боравене с генетични кодове, с помощта на компютри и друга модерна техника, той се стреми да проумее и овладее Първоизточника на живота, света и човека.

Въпреки безспорните успехи в различни сектори на човешкото познание, ограничен от своите пет сетива и принудително затворен в илюзията на триизмерния свят, днешният човек се разминава със своята цел. Така, фиксиран в пространството и зависим от потока на времето, той няма големи шансове да се добере до Вселенските тайни.

И когато се появи някой (като Димитър Захариев), който се различава от другите, който има дарбата и смелостта да поеме по свой път, тогава той е или тотално отхвърлен, или кара хората "да мислят с главите си".

Поставяйки основите на своята наука Егология, Димитър Захариев прави крачка напред по пътя към холистичното (цялото) здраве. Подозрението му, че Синдромът на емоционалния срив се причинява от функционален вирус, е решаващо. Създава методика, чрез която събужда способностите на човешкия организъм да се саморегулира. Понякога се налага помощ отвън - медикаментозна, хомеопатична, билкова и т.н., но основното се извършва от нашето тяло, от нас.

Процесите са динамични и в много от случаите звучат невероятно. Затова ги наричам "малките чудеса на Димитър Захариев ".

"Вече втори сеанс провеждам при г-н Д.Захариев. Стягането в гърлото, неприятностите с очите, постоянното безпокойство и раздразнителност, в т.ч. и косопада, прогресивно отзвучават и изчезват.
Съпругът ми, като лекар, често казваше: "Вълшебна пръчка при лечение няма. Периодът на лечение (медикаментозно) е дълъг и продължителен."
Сега вече съм сигурна, че "вълшебна пръчка" има и това е г-н Д.Захариев.
12.08.1999 г., А.В., София "

Наистина, за мнозина той е като "вълшебна пръчка". От неговите ръце се повлияват болести, за които сме свикнали да смятаме, че са нелечими. ЕДИНСТВЕНО И НЕОБХОДИМО УСЛОВИЕ Е ТЕ ДА СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ СЕС. Тогава повлияването е бързо и необратимо.

В процеса на отстраняване на "парахормоналната маса" (натрупана в митохондриите), се наблюдават ефекти, които понякога са доста изненадващи. Най-лесно доказуемият е порастването на височина. Като става дума не само за деца и млади хора, а и за възраст, през която растежът отдавна е спрял. Много пациенти на 30 - 40 години се издължават с 3-5 см. Но растат само тези, които по някаква причина не са достигнали определения им от гените и природата ръст. Парахормоналният ресурс се използва за възстановяване на тъканта и за "концентрация върху определено място" - нещо като концентриране на оздравителен процес.

"Доведох сина си Д. - на 19 г. Диагнозата е хипофизарен нанизъм, хипогонадотропен хипогонадизъм. На ръст е 147 см, а костната му възраст е на 10-12 годишно дете.
Изумена съм от бързото въздействие, което оказва методът на Д.ЗАХАРИЕВ - за проведените няколко сеанса резултатът е 1 см растеж!
Благодарим му от сърце!
27.06.1992 г., З.А., Димитровград"


"След един сеанс на г-н ЗАХАРИЕВ, за около месец пораснах с 1 см. Благодаря!
22.08.1997 г., Р.П."

Другият дефект, който се повлиява изключително добре е далекогледството. Има над 4000 случая, които доказват това. Повечето са деца, но не са малко и възрастните. При децата става по-лесно и по-сигурно. Най-фрапиращият случай е при едно момиче от Бобовдол - с един сеанс се неутрализират 14 диоптъра.

Офталмологът проф. Маждракова дава следното обяснение на процеса:

"Разтоварването на митохондрийните кристи, намиращи се в мускулите на окото, води до скоростно възстановяване на структурата на мускулната тъкан."

"Искам да изкажа моето голямо възхищение от способностите на Димитър Захариев. Имам проблеми с очите - късогледство. Откакто се лекувам при него, то значително намаля. Успоредно с това се увеличи ръстът ми - от 177,5 на 180 см. Ще продължа да идвам, защото резултатите са очевидни и впечатляващи. Благодаря от сърце както на Лечителя, така и на Човека Димитър Захариев
14.05.1995 г., Г.Д."

Над 130 са децата, родени след намесата на Димитър Захариев . Родителите им са с доказан стерилитет. Обикновено СЕС води до това. А когато има деца, то те се раждат с петното на врата. Игнорирайки Синдрома, се игнорира и този проблем.

"Децата на Димитър Захариев" по някакъв начин, освен че са спокойни, уравновесени и слънчеви, притежават и сензитивни способности.

Освен стерилност, СЕС причинява в някои случаи и импотентност при мъжете. Той (СЕС) е предпоставка да се произведе такава хормонална смес, която лишава мъжа от ерекция или предизвиква преждевременна еякулация. Това от своя страна предава заразата и на партньорката - за да достигне, да се нагоди към параметрите на любимия човек, жената променя своите стойности (потребности). Двамата партньори може би си пасват по някакъв начин, но жената е потенциален гостоприемник на миома.

В другия вариант - мъжът се опитва да задоволи всички потребности и изисквания на жената. В този случай често се получава прекомерно отделяне на тестостерон, което пък довежда до оплешивяване. Същото се получава и при мъже с доминиращо чувство на ревност.

И сега, представете си хора, които години наред са имали подобни проблеми, как биха реагирали на своето изцеление. Разбира се, че за тях това е чудо. Чудо с голямо "Ч". И човекът, който им помага е чудотворец, едва ли не Бог.

Не го обожествявайте - той е човек като вас, като мен, като всички останали. Живее със своите радости, болки, ежедневни грижи и задължения. Единственото, което го отличава от нас, това е дарбата му. Дарба, която е посветил на хората - за да вижда около себе си все повече радостни очи и усмихнати лица.

Назад Съдържание Напред